top of page

Laptop 17 inch

Er zijn veel laptops op de markt. Laptops kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt en de grootte van de laptop is een belangrijke factor bij het bepalen welke u moet kopen. De meest populaire laptopformaten zijn 13 inch, 15 inch en 17 inch.

Een 17 inch laptop is een goede keuze als je met grote bestanden moet werken of vaak onderweg bent. Dit type laptop is ook zeer geschikt voor gamers die een groot scherm willen hebben en games willen spelen die veel ruimte op hun computerscherm nodig hebben.

Laptops zijn een van de belangrijkste en handigste apparaten ter wereld. De moderne laptop is een combinatie van een computer, een tablet en soms zelfs een tv.

De laptop bestaat al sinds 1981 toen het door IBM werd geïntroduceerd. Het heette oorspronkelijk de IBM 5151. De naam "laptop" kwam van zijn draagbaarheid en compacte formaat.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten laptops om uit te kiezen - er zijn laptops voor gaming, voor bedrijven, voor studenten en vele anderen.

Er is ook een enorme variëteit in schermformaten - 13 inch, 14 inch, 15 inch, 17 inch en meer!

Een laptop is een draagbare personal computer met een "clamshell"-vormfactor, meestal met een scherm aan de binnenkant van het bovenste deksel en een toetsenbord aan de binnenkant van het onderste deksel. Het beeldschermgedeelte van de meeste laptops wordt een notebook genoemd; het is zo genoemd omdat het lijkt op een open notitieboekje.

Een 17 inch laptop is groter dan de meeste laptops en meestal zwaarder. Het kan worden gebruikt voor werk of gamen. Een 17 inch laptop kan een i5- of i7-processor hebben, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

bottom of page